Za dečka rođendanske čestitke

Baza i arhiva poruka za dečka i najlepše rođendanske čestitke koje možete poslati vašem dečku. Vaš dečko sigurno očekuje od vas neke lepe reči koje će mu izmamiti osmeh na lice, koje će doći do njegovog srca i pokazati mu kolika je vaša ljubav prema njemu.


Rodjendanske cestitke za decka

Ne vjerujem da si svestan kolika je moja ljubav prema tebi, koliko te volim i koliko mi značiš. Želim da ti ovaj rođendan bude najlješi do sada. Volim te zauvek i od srca ti želim srećan rođendan.

Prva misao ovog jutra koja mi je dosla na pamet je da je mojoj ljubavi rodjendan. Nadam se da sam ti prva čestitala.

Volim te do neba.


Da mogu ubaciti moje srce u čestitku poslala bih ti ga. Ti si jedini kome sam dala celo srce i celu sebe. Srećan rođendan najboljem dečku na svetu

Kažu da ljudi u tuđe živote ulaze sa nekom posebnom svrhom. Sada znam da si ti u moj životu ušao da bi mi pokazao koliko život lep može biti. Najboljem, najlepšem, najzgodnijem dečku na svetu od srca srećan rođendan i sve najlepše.

Rođendan nje rođendan ako se ne dobije puno želja. Moja najveća želja za tvoj rođendan je da budeš takav isti i dalje, jer za mene bolji ne postoji. Danas, juču i od kako sam sa tobom kao da živim bajku i kao da sam po prvi pun ispunjena. Sa tobom sam onakva kakva bi trebala biti, ti me činiš boljom. Niko nema dečka kao ja. Volim te ljubavi najviše na celom svetu. Srećan ti rođendan.