Statusi za najbolju prijateljicu

Poruke i lepi statusi za najbolju prijateljicu koja vam uljepšava život i čini sitnice ljepšim. Najljepši citati za drugaricu koje mozete napisati na njen fb zid ili joj poslati kao lepu poruku koja će sigurno obradovati vašu najbolju prijateljicu.

Facebook statusi za najbolju drugaricu

– Da sam ikada znala da cu u zivotu imati prijateljicu kao sto si ti, potrudila bih se da budem bolji covek, kako bih te i zasluzivala. Najbolja si od najboljih
– Mozda nisam darovana u zivotu sestrom ali sam zato dobila tebe, koja si bolja od bilo koje sestre na ovom svetu.
– Hvala ti sto si uvek bila uz mene, u dobru i zlu. Sto si me grdila kada sam gresila i podrzavala kada je trebalo ici napred. A najvise od svega, sto si uvek bila kraj mene kako bi podelila sa mnom teret mojih gluposti. Volim te ( najbolja drugarica statusi )

– Tesko je naci pravog prijatelja, jer te vecina njih izneveri i pre nego sto im pruzis sansu da se dokazu. Hvala ti sto si pokazala koliko vredis i sto si uvek bila tu uz mene.


– Kada god pozelim lud provod, znam da mogu racunati na tebe, a kad god izadjem sa tobom znam da se necu probuditi mamurna u nekom kontejneru. Hvala ti sto me cuvas i sto si dovoljno snazna da me pijanu odvuces kuci
– Malo je reci da si najbolja prijateljica koju sam ikad imala. Mogu se svima pohvaliti da sam u drustvu pronasla nekoga koga volim kao sestru. Volim te najdraza moja ( sms najboljoj drugarici )

– Hvala ti sto si bila uz mene kad sam imala onu groznu frizuru i sto si me upornoo lagala kako mi dobro stoji sve dok i sama nisam poverovala u to. Zahvaljujuci tebi, zaista i jeste izgledala malo lepse
– Kad god pozelim nekoga za provod, nekoga da me utesi i podrzi, znam a mogu racunati na tebe. Ti si prijatelj kakav se samo pozeleti moze ( Prijateljski Stihovi )


– Lako je biti dobar covek kad imam prijateljicu kao sto si ti kraj sebe. Svaki dan je jedno novo putovanje i avantura kada ti ucestvujes u njemu. Volim te draga
– Pravi prijatelji su retki kao neprocenjivi dijamant, a ja sam najbogatija devojka na svetu jer sam svoj dijamant pronasla. Volim te najbolja ( citati i tekstovi za najbolju drugaricu )

Nadamo se da vam se svidjaju ovi dugi i kratki statusi za najbolju drugaricu. Ove sms poruke koje možete poslati vašoj najdrzoj drugarici smo napisali orginalno za nase čitaoce.