Sms za izvinjenje

Sms poruke za izvinjenje za momka, za devojku, za drugaricu.. i sve prema kojima ste bili nepravedni, kome ste napravili zlo ili učinili nešta nažao pa taman i nehatom. Biti čovjek i priznati grešku je velika stvar i nikad se ne treba ustručavati i praviti nauku od riječi izvini i oprosti mi. Ako nekoga cijenite i postujete i volite ne bi vam trebalo tesko biti reći oprosti mi pogriješio sam jer zamislite prazninu koja bi nastala da te vama drage oosobe nema u vašem životu.

Poruke izvinjenja


Ti znaš šta osjećam prema tebi i da mi ni na kraj pameti ne bi bilo da povrijedim ni nekoga koga volim hiljadu puta manje od tebe, ali.. Svako griješi.. Nadam se da ćeš više suditi o meni prema mojim dosadašnjim djelima nego po riječima koje ponekad izlete van, bez pretjeranog razmisljanja. Oprosti mi. (poruka izvini za curu)

Poslije svega znaš da sam se uvijek prema tebi i ocu odnosio sa poštovanjem i vjerujem da će moj neproimišljen postipak i ružne riječi ostati iza nas i da će naš odnos biti kao i ranije ( sms izvinjenja za majku )

Ni najveći ljudi nisi proživjeli čitav život da ne naprave grešku, a ja sigurno nisam među najvećim i najboljim ljudima i nadam se da ćeš tako kad nekad neka glupost izađe sa mojih usana znati da to moj mozak i moje srce ne misle jer nikad ne bih poželio da povrijedim svog najboljeg druga. ( sms oprosti mi za najboljeg druga )

Sa tobom sa provela neke od najlepših trenutaka u svom životu, ti si tužne trenutke popravljala, a vesele činila još veselijim i ne bih želila da jedna glupa svađa stane na put našem predivnom prijateljstvu ( izvini drugarice sms )


Oprostio ili neoprostio mi, želim da znaš da se kajem i da priznajem da sam pogriješila.. Ali svi griješimo i vjerujem da naša ljubav zaslužuje veću toleranciju i opraštanje jer ćemo i ako se pomirimo i ja i ti i u budućnosti griješiti, ali trebamo biti jaki i opraštati jedno drugom. Ja samo znam da život bez tebe nije isti, da mi nedostaje sve vezano za tebe, za nas.. ( ljubavne poruke izvini )

Izvini, ti si jedina osoba na svijetu koju nikada ne bih pozelila da povrijedim, ipak desilo se. Da mogu vratiti vrijeme.. Molim te oprosti mi. ( ljubavni sms za izvinjenje )