Sms poruke ljubavne za rodjendan djevojci

Ljubavne lepe sms poruke za cestitku za rodjendan djevojci. Nove dugacke i kratke poruke koje mozete poslati vasoj curi za rodjendan. Lijepe sms poruke po izboru nasih moderatora svakodnevno se dodaju i ubacuju u kategorije koje mozete vidjeti na nasem sajtu.

Ljubavne poruke za rodjendan djevojci

Uz tebe se osjecam kao da mi je svaki dan rodjendan i kao da svaki dan dobijam najljepši poklon na svijetu, tebe. Ljubavi moja zelim ti srecan rodjendan i da bude bolji od svih prethodnih i da ti svaki novi dan done radost i srecu u tvoj zivot.


Otkada smo sa tobom kao da nosim naočale kroz koje svijet vidim drugačije, kroz koje sve izgleda ljepše i svjetlije. Od srca ti zelim da ti se sve zelje, velike i male za rodjendan ispune, da te sreca prati, a andjeli čuvaju. Volim te najvise na svijetu.

Sa tobom sa vidio koliko zivot moze biti lijep. Zelim ti srecan rodjendan i sve najljepše. Volim te jedina

Ljudi kazu da je lako zaljubiti se, ali da je tesko ostati zaljubljen i voljeti nekoga. Čini mi se da nikome nisam toliko kao tebi dopustio da udje u moje srce i da moja ljubav bude tolika kolika je prema tebi. Lako je bilo zaljubiti se u tebe, ali lako te je i voljeti. Ti si za mene jedina, idealna, moj drugi dio školjke koji me čini potpunim, a naša ljubav je kao biser koji samo najbolje školjke proizvode. Od srca ti zelim srećan rođendan i da nasa ljubav traje dok je svijeta i vijeka.


Ako zelite i vi mozete dodati vase sms poruke ljubavne za rodjendan djevojci koje ste slali i koje bi voljeli podijeliti sa drugima. Neke od najljepših poruka ćemo nagraditi.