Šaljive želje za rodjendan

Želje za rodjendan majci

Draga majko, neka ti je srecan rodjendan i da ti Bog da srece kad vec sa djecom (a i mužem) nisi imala.

Ti si najbolja majka na svijetu. Bilo bi lijepo da i ti to mozes reci za mene, a da ne pretjerujes puno ovako kao ja. Zelim ti sve najbolje za tvoj rođendan mati moja draga.

Rođendanske želje za sestru

Zelim ti draga sestro za tvoj rođendan da ostanes takva kakva jesi jer nam svima u drustvu sluzis kao najbolja inspiracija za zbijanje sala. Srecan ti rođendan.

Niko nema sestru kao ja. Sta ces zla sudbina. Srecan rodjendan


Čestitke tati za rodjendan

Kao djeca uvijek smo govorili jedni drugima moj tata je bolji od tvoga, moj tata je najjaci, moj tata je najbolji, moj tata je najpametniji.. Onda sam odrastao.. Neka ti je srecan rodjendan, sve najbolje

Danas na tvoj rodjendan tata zasluzuješ istinu da ti kazem, majka te vara. Salim se. Srecan rodjendan i sve najljepše

Rođendanske poruke za brata

Brate moj rođeni, na današnji dan majka naša zajednička te rodila i nagrdila našu porodicu, ali baš. Šta ćeš? Iako imaš milio mana skoro pa smo te svi u kući zavoljeli. Srecan ti rođendan.

Ti si od kada znam za sebe uvijek bio uz mene i uvijek si znao sve moje tajne. Još da si neku mogao sacuvati moglo bi se reci da si dobar brat, ovako… Sve najljepše za tvoj rođendan želi ti tvoj mlađi bratŽelje za rođendan prijateljima

Kad je bilo tesko i kad se slavilo, kad mi je trebao neko za razgovor i rame za plakanje, kad mi je trebao drug i prijatelj vi ste bili Bog zna gdje. Nisam zlopamtilo. Jedva se sjećam ko je posljednju turu piva platio kad smo zadnji put bili u kafani. Neka ti je srecan rodjendan najbolji prijatelju moj

Posto su prijatelji jako bitni u svacijem zivotu odlučio sam da ti dam do znanja koliko mi značiš i zagrio sam prstte i rekoh neka ide zivot poslacu sms poruku, neću na prijateljima štedit. Mogao sam i na fb da ti čestitam, ali nisi ti bilo ko. Sve naj naj

Šaljive želje za babu i dedu

Srecan ti rodjendan djede sa Bozijom pomoći da ne bude posljednji.

Draga bako, srecan ti rodjendan i da se brzo oporavis od ovog strasnog finansijskog gubitka jer strasno je na ovako malu penziju kupovati 80 svjećica.


Duhovite sms poruke za rođendan za godine

Srećan ti 50 rođendan. Od danasnjeg dana tvoja vrijednost je porasla pošto si postao oldtajmer.

Za tvoj trideseti rodjendan zelim ti da se osjecas dobro i da ne patis zbog sijedih jer s obzirom na godine ti se dobro drzis.

Srećno punoletstvo, sad mozes sve zivo da radis, ali za sve odgovaras pred zakonom. Ne mogu vise mama i tata umjesto tebe u zatvor.

Srećan 60. rođendan. Covjek je star onoliko koliko se osjeca star, a poznavajući tebe ti imaš 480 godina. Sve najbolje.

Bezobrazne rođendanske poruke

Neka ti se veceras sa tvoj rođendan ispuni sve sto zelim i neka se ispuni sa onim čime ja raspolažem.

Tako zelim da te obradujem za tvoj rodjendan, a posto znam koliko ti značim zao mi je sto te moram obavjestiti da sam nasao novu djevojku. Ako se slazes docemo ja i ona na tortu, cisto da te vidimo.