Rodjendanske cestitke cerki od majke

Stihovi cestitke i poruke za rodjendan cerki od majke po izboru citatelja. Najljepse i najorginalnije odabrane cestitke za cerku su besplatno dostupne kod nas. Da bi procitali ove poruke nije vam potrebna ni registracija. Ako zelite i vi mozete dodati zanimljive poruke i cestitke koje ste dobijali od majke ili koje ste slali cerci.

Rođendanske čestitke za ćerku

San svake majke je da ima lijepu, pametnu, ambicioznu, skolovanu, snalazljivu, druzeljubivu, inteligentnu i dobru cerku. Ja ni u najljepsim snovima nisam sanjala da cu imati cerku kao sto si ti. Sve snove, sva ocekivanja si davno prevazisla i postala najbolja cerka na svijetu i ucinila si mene najponosnijom majkom ikada. Ćeri neka ti je srecan rodjendan voli te tvoja mama.


Ti kao cerka si dokaz da sam ja uspjela kao majka. Zelim ti za tvoj rodjendan da ti se svi snovi ostvare.

Na danasnji dan sam ugledala najljepse oči mog malog andjela. Moj mali andjeo je porastao, ali se i dalje nije promijenio i ostao je pravi andjeo i ćerka za ponos. Srecan ti rodjendan kćeri, ljubi te i voli majka najvise na svijetu.

Samo te zelim podsjetiti da si mi uljepsala zivot i da si najbolja cerka na svijetu. Srecan ti rodjendan

Ako i vi zelite mozete napisati sta ste i kako ste vasoj ćerci čestitali rođendan, podijelite sa svima koje ste riječi izabrali i da li ste koristili citate ili ste iz glave i srca napisali rodjendansku cestitku.