Poruke sestri za rodjendan

Poruke za rodjendan najboljoj sestri. Brat i sestra pored oca i majke su najvazniji u svacijem zivotu i zato sestrin rodjendan proslavite iz sve snege, radujte se i veselite, malo popite i puno plesite, ali prije svega napisite joj lepu rodjendansku poruku.

Poruke sestri za rodjendan

Draga moja seko neka ti ovaj rodjendan bude najbolji od svih i sve sto si do sada pozeljela, a nje se desilo, neka ti se ostvari za tvoj rodjendan. Voli te tvoja sestra iz sve snage i od srca ti zelim lep rodjendan


Ti si u moj zivot uvijek donosila srecu i radost i zato ti za tvoj rodjendan zelim da uvijek i ti budes okruzena srecom, radošću i dragim ljudima. Da sve sto zamislis ostvaris, da ti ljubav cveta, da si uspjesna u školi i da znas da te tvoja sestra cijelim srcem voli. Srecan ti rodjendan najbolja mladja seko na svijetu

Cestitka za rodjendan sestri

Ti si me uvijek razumjela i kad ti riječ jednu nisam rekla, bila si uz mene kad niko drugi nije, sada si daleko ali u mom ćeš srcu biti zaivijek i visoko dizem čašu i nazdravljam najboljoj sestri na rodjendan. Zelim ti sve sto i sama sebi zelis i da te na svakom tvom putu sreca prati. Voli te tvoja sestra i jos jednom srecan rodjendan seko.

Život je uzimanje i davanje kod većine više uzimanje, ali ne i kod tebe draga sestro ti si bila tu za mene i uvijek si mi davala sreću ljubav i podršku. Volim te najbolja sestro i želim ti najbolji rođendan do sada.