Od srca ti zelim srecan rodjendan


Rođendanske čestitke od srca za najmilije od vas. Veliki izbor čestitki i sve sto vam je bitno za rodjendan mozete naci na nasem sajtu rodjendan.org Trudimo se da vam obezbedimo najveci izbor citata, izreka, poruka, stihova i čestitki za rodjendan. Nadamo se da vam se svidja ponudjen izbor poruka na nasem sajtu.

Od srca ti zelim srecan rodjendan i da ti se desi sve ono sto nije, a prizeljkivao si. Da te sreca prati i da te osmeh krasi.

Od sveg srca ti zelim srecan rodjendan. Zelim ti najbolji do sada rodjendan i da se ovog rodjendana u buducnosti uvek setis sa osmehom.

Od sveg srca ti zelim srecan 18 rodjendan da te dragi Bog cuva i da te na tvom zivotnom putu sreca prati.


Ti si jedna od rijetkih osoba koja zasluzuje da mu se u zivotu desavaju samo lijepe stvari. Ja ti kao i svi ostali sto su ti do sada cestita zeli srećan rođendan, ali ti zelim od sveg srca srecan rođendan.

Ako vas interesuju ljubavne rođendanske čestitke njih mozete pročitati ovde http://www.ljubavneporuke.org/category/ljubavne-rodjendanske-cestitke/ Nove rodjendanske zelje i poruke se dodaju svaki dan i nasa baza poruka se non stop osvezava i dodjite nam opet i proverite nove dodate cestitke kao i nasu arhivu u kojoj stvarno ima za svakoga po nesta.