Najludje rodjendanske cestitke

Najludje rodjendanske cestitke koje mozete poslati nekom. Lude sms poruke za rođendan koje ce svakog slavljenika i raspoloziti i nasmejati. Budite orginalni i nemojte svima slati standardnu i istu poruku i čestitku koju svi šalju. Meni nije dovoljno kad mi neko napise srećan rođendan, jer tako se cestita rođendan samo onima koji vam nista ne znače u zivotu. Potrudite se i pošaljite najluđu rođendansku čestitku koju ste u stanju sastaviti ili prepišite neke od naših ludih rođendanski poruka koje su nam poslali naši čitatelji.


Druze moj, neka ti je srećan ovaj osamnaesti rođendan i da se prepariramo veceras pa da se sutra naveče otkravimo i nastavimo gdje smo stali.

Preliminarna procjena štete po sastavu ljudi koje si zvala na rođendan je 400 evra. Nek ti je sa srećom.

Ne sikiraj se za godine. Mnoge dobre stvari se mogu napraviti sa 40 godina. Ti si sad u najboljim godinama, ali polako veceras nemoj pretjerivat pazi na zdravlje. Iskrene čestitke na 40 rođendanu.

Draga sestro želim ti srećan rođendan i želim da budem iskrena prema tebi.Vidjela sam ti momka sa drugom djevojkom. Nisam mogla da vjerujem da ti je u stanju to napravit. Salim se srecan rodjendan

Rodjendansko slavlje večeras biće i zalihe doma tvoga poješće se i popiće. Biće rige tamo vamo, ima i ako treba da zaigramo. Za komšije koga briga, biće parti prva liga. Biće ko i godine prošle kad su snage reda došle. Sve najbolje

Ove najludje rodjendanske čestitke su nam poslali Milan, Nenad i Tamara. Kako nove cestitke budu dolazile tako ćemo i osvjezavati našu bazu čestitki.