Najlepse cestitke za rodjendan voljenoj osobi


Najlepse cestitke za rodjendan voljenoj osobi, najbolje poruke, stihovi za rođendan onome ili onoj koju volite. Vasoj voljenoj osobi posaljite neke od izabranih lepih čestitki za rođendan.

Najlepse cestitke za rodjendan voljenoj osobi 1

Dobro znaj da ludo volim te i da si ti najbolji poklon koji mi je sudbina dala ikao mi nije bio rodjendan. Za tvoj rodjendan zelim da te sreca prati, da ti se snovi ostvare, da ne mjenjaš momka jer nikad nećeš naći nekog ko će ti više voljeti od sadašnjeg, to ti ja tvrdim. Čuo sam priče. Kažu da je lud za tobom.

Najlepse cestitke za rodjendan voljenoj osobi 2

Samo ti jedno zelim da budes zadovoljna, a ti ćeš znati šta te čini srećnom. Neka ti se sve želje koje si zamislila ispune volim te.


Najlepse cestitke za rodjendan voljenoj osobi 3

Nisam planirala da se ovo desi i znam da ti je rodjendan, ali moram ti priznati. Jednostavno muči me i moram da ti kažem. Znas li onog Dejana, onog sto vozi crnog Pežoa 306 sa četvoro vrata? Ne. Ne znam ni ja 🙂 Volim te više nego ikoga ikada i ti si moja sreća. Ljubavi neka ti se sve želje ispune za tvoj rodjendan i neka ti svi naredni dani kao i današnji budu prepuni sreće uzivanja i radosti, neka ti ništa ne izaziva tugu i nek ti se sto češće dogadja sve to te cini sretnim.