Ljubavne poruke nedostajes mi

Najlepse sms ljubavne poruke sa motivom nedostajes mi jako za njega za momka decka ili simpatiju. Izaberite poruku koja odgovara vasim osecanjima i posaljite je i kazite slobotno tome ko vam nedostaje koliko vam nedostaje.

Nedostajes mi poruke

Ni cigareta mi nije toliko falila kad sam prestala pusit, ni vazduh mi nije toliko falio kad sam se zaglavila u liftu, ni voda kad je nije bilo za piće celi dan koliko mi ti falis.

Nedostajes mi, nedostajes mi jako ljubavi. Mislila sam da sam te preboljela, ali jos nisi izisao iz moga srca i mojih misli.

Samo kad pomislim da sam razmisljala i mislila da mi neces nedostajati i da cu se zabavljati sa drustvom i ludovati. Ne prodje ni jedan tren da ne pomislim na tebe. Nedostajes mi toliko da me boli.


Nisam ovo sigurno planirala, da ti dam sebe cijelu, da oslobodim toliko mjesta za tebe, da mi nista vise nije u mislima sem tebe. Nedostajes mi jedini.

Moj zivot je bez tebe kao dan bez noci, kao more bez soli, kao snjeg bez pahulja, kao Deda Mraz bez poklona.. Moj zivot bez tebe je smisao bez smisla: nedostajes mi, falis mi, zelim te u svojoj blizini, sad i uvijek i zauvijek.

Niko mi toliko nije u mom zivotu znacio, da mi poslije pola dana vec sve misli budu k njemu preusmjerene. Bez tebe ne izdrzavam ni sat, ma ni minut, ni sekun, nedostajes mi momentalno kad mi pustis ruku, kad sklonis usne sa mojih i kad mi okrenes ledja.


Samo zelim da se ovo sve zavrsi, da te zagrlim i poljubim, da nestane ovaj osjecaj koji imam u stomaku uvijek kad mi nedostaje. Ne zelim da budem pateticna i da ti pisem srceparajuce ljubavne poruke u kojima ti opisujem kao zaljubljena tinejdzerka koliko mi nedostaje. Ipak je tako, nisam tinejdzerka,a nisam ni zaljubljena i da znas da mi nedostajes toliko da bih ti mogla napisati roman o tome koliku bol u grudima osjecam bez tebe.