Category Archives: Sms za voljenu osobu

Sms za voljenu osobu za rodjendan ali i druge prilike. Najljepse sms poruke i citati i cestitke koje mozete poslati vasoj voljenoj ili voljenom.

Sms poruke ljubavne romanticne

Sms poruke ljubavne romanticne za voljenu osobu. Čitajte najljepše ljubavne poruke i stihove koje mozete poslati momku – curi. Budite romantik i volite jako. Nikada se ne ustručavajte pokazati ljubav. Na sto vise nacina svakodnevno govorite i pokazujte kolika je vaša ljubav. Ako vam se svide naši romantični stihovi i lepe ljubavne poruke možete ih poslati jer kod nas se nalaze samo najljepši sms-ovi.

Romantične poruke


• Institut za imunologiju nije uspio da pronađe serum koji bi spriječio nezaustavljivu privlačmost koja se pojavila među nama. Preporuka je: Nastavak direktne komunikacije do konačnog sjedinjavanja. Tretman je poželjno ponavljati dok “subjekti” ne postanu nerazdvojni.

• Ljubav uvijek nosi I dio pakla. Taj pakao nam ukazuje koliko je vrijedno živjeti u raju. Bar jedan trenutak. Trenutak od koga se može živjeti cijeli život. Trenutak sa tobom je cijeli moj život.

• Samo zato što si otišla, vrijeme je stalo. Izgubio sam razlog da dane brojim. Kada tebe ne očekujem to je kao da ne postojim. .

• Pogledaj u nebo. Među milionima zvijezda uvijek vidim samo jednu. Znam dok te gledam I dok ti se molim da sam živ, da volim I postojim. .

Svaku veče za tvoju ljubav molim. Sve što učinim je malo, gotovo ništa. Smišljam nove riječi da mogu opisati koliko te volim. .

Dok slatko sanjaš, kao duh ću doletjeti tebi. Čulima ću premostiti daljinu. Ušćuliti se pored tebe da osjetim tvog tijela toplinu. Neću te buditi ali ti ćeš znati, ko je mogao u snu te ljubiti, uz tebe disati. .


Ljubavne sms poruke

Objavljujem ti rat. Angažovaću NATO da ukloni sve barijere do tebe. Ušetaću u lijevu predkomoru I zaposjesti najbolji položaj za osvajanje tvoga srca. Ako se ne predaš na vrijeme. .

Ipak postoji nada. Ne voliš me, svijeta smo dva. Zaboravila si da se tu nešto pitam I Ja. Odlučio sam da te volim. Neka košta koliko košta. Neka patim, umirem. Ipak ću da volim. .

I da sam u polu ruža ništa se promijenilo ne bi. Tebe bi pronašao vezanih očiju. Poznao bi te po otkucaju srca. Dugo je bilo u mojim grudima. .

Beduin sam u srcu pustinje. Ali želja za tobom je želja mog života. Ne postoje okovi koji bi me spriječili da tebi ne idem. Ti si moj bistri izvor, moja oaza. Moj nectar koji me drži u životu I koji pijem.