Category Archives: SMS poruke

Zelje za vencanje


Zelje za vencanje velika kolekcija poruka stihova i čestitki za svadbu. Orginalne i lepe želje za brata, sestru, prijatelje, kuma, kumu… Arhiva svadbenih cestitki koje bi vam se mogle svideti i koje se razlikuju od onih što su napisane mali milion puta jer kod nas za razliku od drugih možete čitati samo jedinstvene i unikatne želje jer ne vidimo smisao da na jednom venčanju se jedna te ista želja ( tekst ) ponovi po nekoliko puta.

Želje za svadbu

Neka vam današnji dan bude ispunje srećom i ljubavlju i da vam svi naredni dani u bračnom životu budu još ljepši.


Zaista ste srećni što ste našli jedno drugog i prava je istina da svako ima svoju idealnu polovinu, tako ste lijepa cjelina, da vas drugačije i ne mogu zamisliti već kao srećno venčani par. Neka vaša ljubav svetli punim sjajem i neka se nikad ne ugasi ( želje za mladence )

Nikada ne zaboraviti na vašu ljubav, volite bezgranično, podržavajte jedno drugo i nemojte se tući, osim po guzi to je u braku dovoljeno po hrišćanskim starim knjigama. Nek vam je srećna plovidba bračnim vodama. Mirno more. ( šaljive želje za vjenčanja )

Želim vam da se ovog predivnog dana uvek sećate sa osmehom i da vam život bračni podari mnogo sreća, da vas brige zaobiđu, a ljubav prati gde god da ste. ( zelje mladencima povodom sklapanja braka )

zelje za venčanje

Najljepša zelja za dve najljepše osobe, dijelite i njegujte ljubav koja prosto isijava iz vas. Tako sam srecna zbog vas dvoje i zelim vam svu srecu za vase vjenčanje.


Uzivajte u ovom prelepom danu, u ljubavi, u braku.. Neka vas sreca prati u vašem bračnom životu i da kroz zivot dijelite što više lijepih momenata. Od srca vam čestitam sklapanje braka.

Nqadamo se da vam se sviđaju ove izdvojene zelje za venčanje i da cete njima uveličati dragoj osobi njenu svadbu.