Cestitke za rodjenje kcerkice

Poruke za novorođenče, cestitke za rodjenje kcerkice, male princeze. Pošaljite poruke novim roditeljima ili starim koji su dobili novo dete. Rodjenje kao jedan od najlješih dogadjaja u životu treba i mora se čestitkati dragim osobama i svako ko ima dete može pričati o tom jedinstvenom događaju koji zauvijek ostaje u lepom sećanju i zato pošaljite i vi neku lepu čestitku.

Cestitke za rodjenje kcerke

Neka vaša mala kcerkica uživa na ovom svetu i neka vam donese puno radosti u vas dom. Čestitam.


Ja samo zelim da pozdravim malu curicu i da joj poručim da nije mogla dobiti bolje roditelje od vas. Neka vam bude ziva i zdrava i da se njeno gugutanje, plač i smjeh čuje daleko. Još jednom čestitke od srca na dobijanju kćerkice.

Nista se ne moze porediti sa osjećajem kad postaneš roditelj i ništa nije vrijednije od djece. Neka je sa srećom dobijanje ćerke. Znam i osjećam da ćete biti odlični roditelji. Volim vas

Majka tako lepa, otac tako zgodan nije ni čudo sto vam je ćerkica preslatka. Čestitam vam i dobrodošli medju roditelje.

Neka vaša mala princeza ispuni vaše živote srećom i zadovoljstvom.

Kao par ste uvijek izgledali odlično, dolaskom na svet vase cerkice upotpunili ste sliku i sada kao porodica izgledate perfektvo. Spremite se za neprospavane noći, ustajanja, presvlačenje pelena, ali i mnogo mnogo radosti koje samo dete može pruziti roditeljima.