Cestitke za 60 rodjendan


Zanimljive i interesantne cestitke za 60 rodjendan, za one koji su vam dragi srcu i one koje volite i čiji rodjendan nikada necete zaboraviti. Velika je laž da neko poslije odredjenih godina više ne mari za rođendan, jer svi volimo dan, koji pripada samo nama i zato ni slučajno nemojte pomisliti da nekome moze biti nebitan okrugli 60-ti rodjendan.

Poruke za šezdeseti rođendan

Od sveg srca neka ti je srećan tvoj 60ti rodjendan i da budes vesela i da ostaneš tako poletna barem do stote godine, a onda polako i opušteno. Bako još jednom srecan ti rođendan voli te tvoja unuka (čestitka za baku)

Sve što si ti postigla sa svojih šezdeset godina, nekima bi trebalo 300 da ne uspiju postići ni pola tvojih djela. Uvijek sam bila ponosna na tebe majko, uvijek sam od tebe dobijal podrsku i ljubav i nikada mi pored tebe ništa nije falilo. Često pričaš kako sam najbolja ćerka i to je istina hehehe, ali nikada dobra ćerka neće nastati od loše majke, a ja pored tebe drugačija nisam mogla postati. Srećan ti 60 rođendan majko i puno te voli tvoja ćerka (rođendanska čestitka od ćerke majci)


Sve ove godine jedino sam u jednu moju odluku sigurna. Nikada se ni za trenutak zapitala da li je moje DA bilo ispravno jer je to najispravnija odluka koju sam u životu donijela. Sve prolazi, ali moja ljubav za tebe nikad neće proći. Srećan ti 60-ti rodjendan moj dragi mužu ( rođendanska poruka za muža )

U ovim godinama ništa drugo ti ne želim no dobro zdravlje. Bešika to je bitno da te služi dobro jer muka je ustajat svako veče više puta u toku spavanja i ići do toaleta, vjeruj mi ja to najbolje znam. Čestitke od srca primi moje za rodjendan tvoj ( čestitka prijatelju )

Čim neko spomene detinjstvo moje misli odlete na sve lepe uspomene na vreme koje sam provodio sa tobom, na tvoje interesantne priče, davne doživljaje i učenje raznih poslova. Uz tebe sve je dobijalo ton zanimljivog, boju ljubavi i lepotu jednostavnosti. Koračati kroz život sa takvim dedom je bilo mnogo lako. Deda srećan ti rođendan, voli te tvoj unuk. ( cestitka za dedu )